Update!
Ha allemaal,
Het is een behoorlijke tijd geleden dat ik een verhaal heb geplaatst, dus bij deze weer een update. Het blijkt dus wel weer dat van uitstel afstel komt, dus daarom nu actie. De vorige keer schreef ik over mijn functie als Income Auditor. Ik ben inmiddels overgeplaatst naar de functie Accounts Payable, wat inhoudt dat ik nu alle leveranciers betaal (of niet). Een totaal andere functie dan de eerste, maar wel een waar veel meer verantwoordelijkheid in naar voren komt. Je werkt daarin direct naast de financieel directeur, waardoor je de afdeling weer vanuit een heel ander perspectief ziet. Wat het in principe inhoudt is selecteren van leveranciers die betaald moeten worden. Het is daarbij de bedoeling om betaling zo lang mogelijk te rekken om zoveel mogelijk rente op te strijken. Dat is niet altijd even makkelijk omdat de leveranciers elke dag weer bellen om te vragen wanneer ze worden betaald. Daarvoor heb ik speciale uitwegen die ik kan gebruiken om de betaling te rekken. Kortom, een functie die elke dag anders is, en daarom is het ook nooit saai. Verder bevalt het leven hier goed, het wordt steeds normaler om in het buitenland te wonen en aan de linkerkant te rijden etc. Het team is nog steeds super, en hartstikke leuk om in te werken. Ik mis de Hartkamp nog steeds, maar gelukkig werk ik hier ook in een leuk team. Ik zal dit weekend nieuwe foto's en een nieuw verhaal online zetten. Dat verhaal gaat over de vakantie die ik net achter de rug heb.
Voor nu groeten aan iedereen en tot horens.
Ron
Fijn dat we bij jou zijn geweest. We hebben gezien dat je goed in je vel zit. We begrijpen helemaal dat je je daar wel thuis voelt.
Respect dat je het doet en de manier waarop je het doet!
Goed bezig Ronnie!